Συνοπτικές πληροφορίες

Εξαιρετικά Επείγον: Παραλαβή Επιταγών και είσπραξη του ποσού από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτικούς, Επιμορφωτές και άλλους δικαιούχους μέχρι 30/6/2009

Το έργο


Πληροφοριακό Σύστημα Επιμόρφωσης (MIS)
http://epimorfosi.cti.gr


Πληροφοριακό Σύστημα Πιστοποίησης


Περιεχόμενο
Προγράμματος Σπουδών

Α' Επιπέδου

 


Το έργο αυτό έχει ως αντικείμενο την επιμόρφωση και πιστοποίηση 35.000 εκπαιδευτικών των ελληνικών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού που υπηρετεί στις εκπαιδευτικές δομές Ειδικής Αγωγής, στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων και γνώσεων στις Τ.Π.Ε. (Α' Επίπεδο). Στο Ν. Ηλείας έχει ολοκληρωθεί η 1η Περίοδος (15-5-2006 έως 30-7-2006), η 2η Περίοδος (4-2-2008 έως 5-4-2008), η 3η Περίοδος Επιμόρφωσης (14-4-2008 έως 27-6-2008) και όλες (5) Περίοδοι Πιστοποίησης.
 

Ονόματα δικαιούχων επιταγών


ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 29/6/09

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν εκκρεμότητες με τις επιταγές της επιμόρφωσης ότι η ΟΤΟΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για τις 29/6/2009.
 


25 Ιουνίου 2009

Η παραλαβή των επιταγών θα γίνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας μέχρι 26-6-2009.


23 Ιουνίου 2009

Παρακαλούνται όλοι οι επιμορφωτές, συντονιστές και καταχωριστές των δημόσιων ΚΣΕ και των τριών περιόδων επιμόρφωσης (από το 2006 έως το 2008) να παραλάβουν ΑΜΕΣΑ – εντός της εβδομάδας - τις επιταγές τους, από το ΚΕΠΛΗΝΕΤ ΔΔΕ Ηλείας, τις ώρες από 9:00 έως 13:00, είτε να επικοινωνήσουν στο 2621027316 για συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο παραλαβής τους.
 


18 Ιουνίου 2009

Η παραλαβή των επιταγών θα γίνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας μέχρι 25-6-2009.


17 Ιουνίου 2009

Η παραλαβή των επιταγών θα γίνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας μέχρι 25-6-2009.

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ
ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΔΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΛΑΜΠΙΑ
ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΜΠΕΚΡΗ ΠΑΓΩΝΑ
ΝΕΡΟΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΝΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΝΟΔΑΡΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΞΙΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΝΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
 

Παραλαβή Επιταγών Πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών, Επιμορφωτών και άλλων δικαιούχων στα πλαίσια της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στις Τ.Π.Ε.


Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι Περίοδοι Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης, στα πλαίσια της Πράξης: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Βασικές Δεξιότητες των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (Έργο ΙΙ - ΕΠΕΑΕΚ).

Επειδή η Πράξη ολοκληρώνεται και λογιστικά μέχρι τις 30/6/2009, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς της μονάδας σας για τα εξής σημεία:

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Η υπηρεσία ΕΥΕ/ΥΠΕΠΘ κάνει συνεχείς αποστολές επιταγών προς τις κατά τόπους Επιτροπές Επιμόρφωσης των νομών της χώρας.

Επίσης, η ΕΥΕ/ΥΠΕΠΘ έχει ενημερώσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση άλλης παράτασης της παραπάνω Πράξης και ότι θα πρέπει όλοι οι Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτικοί, αλλά και οι Επιμορφωτές, Συντονιστές και Καταχωριστές των Δημόσιων ΚΣΕ να έχουν παραλάβει τις επιταγές και να έχουν εισπράξει το ποσό από την τράπεζα το αργότερο έως 30/6/2009.

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης Ηλείας ενημερώνει συνεχώς τις σχολικές και διοικητικές μονάδες του νομού για τις επιταγές που παραλαμβάνονται και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίζει να ενημερώνει και μέσα από τους δικτυακούς τόπους: http://dide.ilei.sch.gr/keplinet/ και http://epimil35.ilei.sch.gr/ για τα ονόματα των δικαιούχων των επιταγών και τον τρόπο παραλαβής τους.

Όμως, επειδή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία ώστε να ενημερώνονται, αλλά και επειδή κάποιοι συνάδελφοι έχουν άδειες, ή έχουν πάρει μετάθεση ή έχουν αποσπαστεί σε άλλες περιοχές, για αυτό παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά από τώρα όλους τους πιθανούς δικαιούχους. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να ελέγχουν τους παραπάνω δικτυακούς τόπους και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο τηλ. 26210-20375 για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στο τηλ. 26210-27316 για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης είσπραξης του ποσού των επιταγών από τους δικαιούχους η Επιτροπή Επιμόρφωσης Ηλείας δεν θα φέρει καμία ευθύνη αφού καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη ενημέρωσή τους.

ΕΚΔΟΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ

Από το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας παρελήφθησαν οι τίτλοι πιστοποίησης Δεξιοτήτων και Γνώσεων στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση για όσους πιστοποιήθηκαν μέχρι το Μάιο του 2005. Τα ονόματα των δικαιούχων των τίτλων πιστοποίησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://dide.ilei.sch.gr/keplinet/. Η παραλαβή των βεβαιώσεων γίνεται τις ημέρες λειτουργίας του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας (9-1μμ - τηλ.: 2621027316 – ισόγειο του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΠΥΡΓΟΥ) από τους δικαιούχους ή από εξουσιοδοτημένα άτομα.

Για την παραλαβή της βεβαίωσης πιστοποίησης είναι υποχρεωτικό να προσκομίσετε εκτυπωμένη την «Απόδειξη Συμπλήρωσης Ερωτηματολογίου Πιστοποίησης». Αν δεν την έχετε εκτυπώσει τότε χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση http://epimorfosi.cti.gr/certification και πηγαίνετε: «Είσοδος εκπαιδευτικού» και χρησιμοποιήστε το Αναγνωριστικό και τον Κωδικό πρόσβασης που έχετε (αν δεν τα θυμάστε μπορείτε από το ίδιο σημείο να κάνετε «Ανάκτηση κωδικών εισόδου»). Στη συνέχεια επιλέξτε «Ερωτηματολόγιο» και πατήστε το «Εκτύπωση Βεβαίωσης». Αν δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα το ερωτηματολόγιο τότε θα πρέπει πρώτα να το συμπληρώσετε από το ίδιο σημείο.

Προκειμένου η αποστολή από το ΥΠΕΠΘ των τίτλων πιστοποίησης των υπόλοιπων πιστοποιημένων να γίνει στην Επιτροπή Επιμόρφωσης του νομού που θα υπηρετούν οι δικαιούχοι, σε περίπτωση μετάθεσης θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να ενημερώσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους (π.χ. στοιχεία σχολικής μονάδας στην οποία απασχολούνται) από τη διεύθυνση http://epimorfosi.cti.gr/certification. Είναι σημαντικό να είναι επικαιροποιημένα τα στοιχεία πριν την έκδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης.
 

Επιτροπή Επιμόρφωσης Ν. Ηλείας - Στοιχεία επικοινωνίας

 

Μέλη
     Γεωργόπουλος Επαμεινώνδας (Δ/ντής Π.Ε. Ηλείας) - Συντονιστής
     Ντοάς Νικόλαος (Δ/ντής Δ.Ε. Ηλείας) - Μέλος
     Παπαντωνοπούλου Φωτεινή (Προϊστ. 1ου Γραφ. Δ.Ε. Ηλείας) - Μέλος
     Αντωνίου Κώστας (Προϊστ. Εκπ. Θεμάτων Π.Ε. Ηλείας) - Μέλος
     Αδαμόπουλος Νικόλαος (Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δ.Ε. Ηλείας) - Μέλος

Καταχωρίστρια Δεδομένων
     Καράμπελα Δέσποινα

Διεύθυνση
     Επιτροπή Επιμόρφωσης Ν. Ηλείας
     Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας
     Εθνικής Αντιστάσεως 21
     27100 Πύργος

Τηλέφωνα

     26210-81217

Fax
     26210-22403

Ε-mail

    

URL

    
http://epimil35.ilei.sch.gr/


Τελευταία ενημέρωση: 2-10-2008
Επιμέλεια ιστοσελίδων: Αδαμόπουλος Νικόλαος